îmbunătățiri..

Încep să fac progrese cu mânuirea blogului, mă mai joc prin .css (foloseam css in pagini dar eram foarte reținut să umblu prin codul oricărui fişier din blog.. să nu-l stric : ). Dar o nouă fereastră tocmai am deschis-o. Sper perspectiva pe care o apuc să fie o privelişte frumoasă şi nu o frică de înălțime în dezvoltare.

Chiar mai mult tocmai am reparat bugguri cu posturi mai vechi. Acum e 100% funcționabil. O să mai îndrăznesc câte puțin şi la interfață..

2 thoughts on “îmbunătățiri..

  1. Musiu Cez, la început m-ai bulversat și am căutat pe google cuvântul funcționabil : ) și mă pregăteam să răspund că este un cuvânt pocit rezultând o expresie probabil personală. Dar pe google am găsit cuvântul și m-am liniștit. Oricum, my bad.

    Da, e cam slăbuc blogul pentru un “designer multimedia”, în varianta lui așa de neatinsă de “cum l-am primit”.. ca să îndrăznesc să zic că e funcționabil.

    Totuși, în cazul acesta, funcționabil înseamnă că, față de ultimele lui “states of being” acum merge răsfoitul arhivei, comentarea posturilor, și chiar am adăugat (așa un pas mic pentru lume și totuși așa de mare pentru mine) autorul la fiecare post, care prinde așa de bine acum că pe el o să îmbulzim netul acum două persoane : )

    Ce nu mergea acum merge.. sper. Dacă mai sunt bugg-uri te rog să îmi zici.

    Merci.