răspuns comment & piece of mind

primarii ar trebui să pună mai multe florii între blocuri și nu numai, iar apoi blocurile ar fii trebuii fii mansardate și de ce nu placate în lemn/fier etc. și văruite
curate ce mai. În Brașov majoritatea blocurilor îs la fel .. bine că încep să mai regleze probleme

Da, și noi am observat diferența asta între Iași și Tg. Mureș. Ne e dor și ne place mai mult Tg. Mureș deoarece, cum ai observat și tu Alin: flori (parcă nici nu ar putea fi oamenii așa cum îi simt aici pe mulți, mă abțin șă descriu, dacă ar fi înconjurați de un mediu mai deschis, mai frumos)… flori suspendate pe stâlpi, copaci și parcuri; întreținute la fel ca și străzile și trotruarele – apropo: pavajul ajută și arată mai bine, și totul CURAT. Nu compar cu Timișoara, care-mi place cel puțin la fel de mult ca Tg. Mureș, și întradevăr și Brașov.

Parcă – parcă se mai mișcă câte ceva și prin Iași, dar nu sunt nici aproape de sentimentul de liniștit cu oamenii și mediul cum sunt în Tg. Mureș. Ce-i drept, nu suntem în Iași decât de jumătate de an și PUȚIN, apoi mai este și gustul fiecăruia, dar măcar să pot să umblu și eu liniștit pe aici cu geanta lăsată în spate unde îi e locul. Mai bine mă opresc aici că încep să mă supăr.

Have something to say? Please contact me via contact(at)adrianradic.com