a decade of shame

Nu prea ştiam cum să scriu postul ăsta.. ce titlu să îi dau, cum să spun asta.. şi TREBUIE spus.. prea penibil să-l pun şi totuşi..

Despre ce e vorba? Ei bine de data asta am făcut-o.. mi-am întrecut cred că orice.. oops. Mai rău nu ştiu dacă puteam şi cu cât mai mult a trecut timpul cu atât mai rău s-a făcut. Acum că am făcut o foarte mică idee a cât de amar e sentimentul.. si de penibil.. să vedeți ce am reuşit să fac:

Mi-am trecut greşit numărul de telefon pe cartea de vizită care eram aşa de încântat de ea şi nu o dădeam decât select dacă chiar trebuia – inclusiv de primă impresie şi de impresie de evaluare.. ammm.. o-boy!

Doar vreo 20 mi-am făcut max (că oricum nu sunt aşa de activ în Iaşi – şi chiar mă gândeam că poate ar fi cazul.. se pare că trebuie să-mi re-evaluez poziția cu impresiile de până acum.. şi chiar mă întrebam cum de nu mă sună lumea :o) şi mai am vre-o 4-5.. cum e şi vorba aia:”ți-ai dat cu firma-n cap” .. le aveam de prin noiembrie sau decembrie.. sper că nu octombrie. Și îmi plăceau altfel..

Dacă ai cartea mea de vizită cu presupusul meu număr de telefon de acum.. ămm.. îmi cer scuze că nu am putut să răspund eu la telefon.. am auzit că răspunde un tip în locul meu, mă gândeam să îl mai sun să văd dacă nu am mesaje noi.

5 thoughts on “a decade of shame

  1. “Eee, asta nu e nimic…” sa vezi ce dodoloate ai sa faci in viitor!
    :))))))))))) si lol si :rofl:

  2. Gabi: Really? Ai mai făcut și tu o astfel de boacănă? Atât de mare?

    Marius: defapt sper sa fie ăsta un apogeu (dacă tot avem ups and downs – asta sa fie apogeul down-ului, da de)