ce vrem?

Nu este vorba de un wish list. Asta ar fi uşor. Din cauza “wishlist-ului altora” mare parte din România pare că a rămas cu resturi.

La Universitatea de Medicină aici cică se iau examane cu şpagă, profesorii cică aşteaptă asta.. ce să mă aştept de la un doctor care iese de acolo, oare ştie defapt ce mă doare? Dacă habar n-are..? Se pare că îi obijnuieşte cu şpagă din şcoală.. Acesta e doar unul din ultimele lucruri auzite din multe care mă făc să vreau să mă duc cât mai departe de România. M-am săturat de atitudine de manelişti, telenovelişti, traumatizați de ştiri de la ora 5, pesimişti, apatie, prost-crescuți, părinți inconştienți, şi încă altele care te fac să te gândeşti la Prostia omenească a lui Creangă.

Defap nu suntem un neam prost! Totuşi pe de-o parte se zice că generațiile de elevi de generală sunt din ce în ce mai inteligenți față de cele vechi, iar pe de altă parte din universități ca medicina şi nu numai ies generații mai slabe (sper să mă înşel totuşi sau măcar să fie doar pe aici).

Of-of, mai bine mă opresc aici. Despre campania preşeditelui de unde am luat pozele, în afară de ultima, la adresa: http://www.basescu.ro/index.php?o=pentru_tine

aud.jpg

vorbesc.jpg

vad.jpg

cetatean.jpg

Have something to say? Please contact me via contact(at)adrianradic.com