mini-vacanță

Aveam nevoie de o vacanță.. iar weekendul trecut we got just that!

Am fost la “SPP first conference“. Sincer, la început m-am împiedicat în titlul ăsta, bulversat puțin de termenul “conference” şi de suma parcă prea mare pentru studenți – organizați şi locația aşa de apropriată..

Aceasta a fost partea drăcuşorului care, răsfățat de o stare sponsorizată de prelungirea unui sentiment de criză de personalitate – profesională ( . . ), s-a setat a pune bețe în roate la prima impresie.

Dar, shortly after, a apărut îngeraşul care l-a pus pe drăcuşor la sepuku.

A fost lejer, oamenii lejeri, all good. Asemănător unei tabere de vară, doar mai scurtă. Împărtăşire de zâmbete şi gânduri bune.. aveam nevoie!

2 thoughts on “mini-vacanță

 1. buna Adi,
  uite ca ti-am gasit blogul tau din intamplare.Ti s-a parut chiar asa mare suma?
  Ma asteptam sa scrii mai mult despre impresii legate de conferinta. Sper ca te-ai simtit bine. Noi (echipa de traineri) am incercat sa facem tot posibilul ca voi sa va simtiti bine.
  Cum iti mai merge?
  keep in touch

 2. Sincer de sumă, acum nici un îmi mai aintesc.. dacă atunci am scris așa probabil că a fost, dar acum nu mai contează, tot ce e mai nou și cu antecedente se așteaptă să fie mai bine precum învățăm din experiență.

  Despre cum mai merge, acum că ai găsit blogul găsești probabil mai multe detalii decat ai prefera să afli. Sau într-un cuvnt “merge”.

  Cele bune.