nasol! .. şi mai nasol!

Ne căutăm chirie sau nu ne mai căutăm.. prețurile chiriilor cresc şi ai crede ca țin pasul cu ceva anume dar se pare ca au renunțat la acest sens deoarece oricum prețurile erau şi sunt pronunțate în Euro.

Pentru imobiliare poți să cam uiți de metoda anunțurilor din ziar sau reviste exclusive pentru anunțuri (deşi părea să aibe sens această modalitate în Tg. Mureş – şi în Timişoara îmi amintesc de aşa ceva), aici nu mai găseşti mai nici o personă fizică, doar agenții care îşi expun marfa în mod haotic, bine înțeles care totuşi se şi vinde până la 9-10 dimineața când te-ai trezit şi tu sau ai ajuns însfârşit la ei. Dar, ca să nu se poată scoate cu un reproş de “inadaptabilule!”, mai sunt şi zeci de anunțuri cu greşeli de genul: nu sunt două camere, sunt 3; sau: nu sunt 200 de Euro, sunt 300 de Euro; sau pur şi smplu o greseală de număr de telefon când însfârşit ai crezut că ai dat de o persoană fizică.

Recomandare pt. Evenimetul (de Iaşi) care se pare că domină piața de mică publicitate:

  • * Sunt scumpe anunțurile!? [1,80 $ şi ceva un sms cu anunțul, mă rog, afacerile sunt afaceri]
  • * În cazul în care vina pentru greşelile din anunțuri e a voastră.. luați atitudine! [dacă v-ați angajat totuşi în acest serviciu, faceți-o calumea. Mențiunea că nu sunteți responsabili este cam iresponsabilă față de conținutul publicației dvs. – sunt soluții şi se pare că vi le permiteți]
  • * Cred că ați ieşii mult mai bine cu o revistă separat doar pentru anunțuri decât varza ce nu a fost plăcut că a trebuit să o cumpăr până acum. [mă refeream doar la partea de imobiliare – mi-ați recomandat revista Piața Imobiliară însă acolo sunt doar 7-8 anunțuri cu chirii, fiți vă rog atenți la subiect]
  • * Faceti rubrici separate pentru fiecare agenție imobiliară şi astfel (cenzurare de nervi cu scop descriptiv) agențiile pot să îşi facă şi publicitate decent cu toată oferta şi adresa lor şi slogan dacă vor (pe care ați putea lua un ban în plus); şi observă lumea în mod voluntar că la acelaşi număr de telefon au mai multe oferte, astfel s-ar evita şi greşelile de număr de telefon pentru că vor fi mai putine de trecut.
  • * Faceți rubrici separate pentru persoane fizice! [oarecum se subînțelege defapt]
  • * Etc.

De menționat totuşi că îmi place partea anunțurilor care apar online. Pentru asta felicitări!

>>

Le-am trimis mail cu link către acest post. Au trimis mail înapoi indicând că sunt neciopliți, nu le pasă şi să nu-l cumpăr dacă nu îmi place. (defapt probabil e vorba doar de corespondent – păcat şi trist totuşi că a semnat redactor şef)

No comment.