din geamul tramvaiului

Vreau să încep să mai pun câte o poză sau doar text despre ce am mai văzut pe aici, prin Iaşi, din tramvai, într-o plimbare sau în drum spre cumpărături, etc. Sper să reuşesc să introduc cât mai des câte ceva, va merge la categoria de prin Iaşi.

Mai în fiecare zi trec, în drum spre lucru sau casă, pe lângă clădirea asta carăuia nu-i pace deloc țigările. Nu ştiu de ce, poate am încercat să întreb pe cineva.. nu-mi amintesc dacă am întrebat, dacă a ştiut să-mi zică sau ce mi-a zis.

Poza e făcută din tramvai. Nu am să mă mai plâng de aparatul meu foto slăbuț, dar vă voi anunța când îl înlocuiesc :)

fumatul.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=8t5iTunRkO4

3 thoughts on “din geamul tramvaiului”

  1. Daca nu ma insel este Pangran-ul acolo. Sau ceva de panificatie in orice caz. Iar faina, dupa cum se stie, este foarte inflamabila.

  2. Multumim, dragă Cristina pentru informație. Imediat ce am aflat am dat fuga în bucătărie și am încercat, de dragul sarcasmului, cu o linguriță și chibrite să dăm foc la făină. : )

    Raportăm: făina stătea cuminte în lingură. Un chibrit aprins se apropie de ea și ea a suferit săraca tăcută, fără să scoată o scâteie, până ce s-a făcut scrum.

    Raportăm că 10 grame de făină pot întradevăr fi arse până la scrum de un rău fumător cu multă răbdare care și-ar ține țigara într-un mod torturant în cele 10 grame de făină, săracele.

    (Ne-am prostit puțin)

  3. Fara gluma, faina uscata sau rumegusul aflate in chestii d’astea mari, industriale, pot exploda foarte usor. Faza e ca asta se intampla doar daca sunt in suspensie in aer si nu gramada sau in saci.

Comments are closed.