lipeală de (mai multe) bloguri

M-am trezit cu blogul publicat şi-n altă parte. Cu aşa? Păi iaca blogul meu l-am găsit într-o lipeală de bloguri dacă o luăm (aproape) adliteram/ad liteream de la provideri serviciului: SuprGlu.

Defapt este vorba de un proiect interesant şi bine intenționat: Blogul Blogurilor din Iaşi. Totuşi realizarea proiectului m-a dezamăgit, în primul rând pentru că nu am fost înştințat mi-sa propus sau cerut acordul publicării posturilor personale (m-am trezit cu ele acolo), apoi layoutul şi navigarea.. lasă de dorit mai ales dacă aş considera să apară şi posturile noastre acolo.

Apoi începând să desprind posturile şi autorii între ei mi-am dat seama, cel puțin din punctul meu de vedere, caracterul foarte personal al posturilor, în aşa fel că mi se părea ca o orgie ciudată toată lipeala de bloguri. Oare ceilalți ştiu?

Într-adevăr mi se pare interesant să fac parte la o interacținue în blogosferă, dar nu aşa. Citate, linkuri către post şi chiar şi poze eventual (aş şi aprecia personalizarea lor), oricând.