fotomaraton 2006

Am participat şi noi la maratonul foto organizat aici în Iaşi de Centrul Cultural Francez. Au fost peste patru sute de participanți, de la copii cu câte un Canon Powershot (al părinților probabil) sau un aparat clasic simplu, până la supărați cu SLR-uri şi obiective şi trepiede la cingătoare (literalmente :).

Toți am fost împărțiti în două grupe: fotografie clasică şi fotografie digitală. Ne-am încadrat în cea de-a doua folosind Pentaxul OptioS. Maratonul a durat 12 ore şi a avut 12 teme pe care le primeam câte 4 din 4 în patru ore, începând la 9 dimineața până la 9 seara.

Acestea au fost temele: 2006, ora 12 fix, verde, francofonie, Bahlui (un râu în Iaşi – aproape de unde stăm noi), labirint, relexe, fotomaraton, aotuportret, interzis, sărbătorile oraşului şi amintiri din coplilărie.

Pozele vor fi publicate la Centrul Cultural şi probabil şi pe situl acestuia.

hat.jpg

4 thoughts on “fotomaraton 2006”

  1. Mersi mult, sper să fie (succes :). Despre premii nu au zis absolut nimic organizatorii nici pe site, nici pe afiș și nici la fața locului, decât că vor fi premiate – parcă :-), a – și că fiecare va pimi o diplomă dar nu am primit decât basca din poza :-) care defap îmi place mai mult decât ideea de diplomă de participant.

    Totusi au fost tot felul de supărați de acolo cu scule-bascule și la vreo trei teme am făcut poze mai mult ca să n-am teme lipsă și au ieșit eventual ok.

    Doar în noiembrie cică dau rezultatele. Cred că o sa le pun pe blog sau poate pe flickr.

  2. Nu :p poza de mai sus nu e la nici una din categorii. Am făcut-o ca ilustrare pentru post în blog :p o să pun mai târziu (după ce se dau rezultatele) pozele pe net. :-)

Comments are closed.