“yurning for a simpler age of simply better ideas”

Mă mai tot uit şi mai caut mai multe despre Apple şi Windows (nu le-am încurcat companie – produs) şi prin ramificații ajung şi la alte companii, alte produse.. mă prinde.

Am început să mă uit pe situri (pe langă apple.com, wikipedia.com, youtube.com şi veşnicul google.com) ca noheat.com, ocazional softpedia.com (făcut de românaşi) şi whashingtonpost.com unde l-am găsit pe Steve Wozniak că a fost online recent deschis la întrebări. Nice!

Am dat de postul acesta pe noheat.com şi am început să mă întreb cum stau defapt acum lucrurile, mi-ar place să pot fi la curent cu ce se întâmplă într-un mod mai direct, să-mi dau seama pe pielea mea ce se mai întâmplă, mă simt ca şi cum aş privi totul la TV.. Mi-ar place să îmi dau seama LIVE că “Oau!”. Mi-ar place să fi trăit experieța apariției Macului..

Acum, pe de-o parte (cel puțin pe lângă PC-ul care mi-l am permis să mi-l iau din piața disponibilă pe aici – de banii ăia luam un Mac mai modest dar mă gândeam atunci că nu mi-aş permite sau găsi compatibilie ce vreau să flosesc pe PC aşa de uşor sau deloc pe piață pe aici). Ce am văzut pe site la apple.com şi în filmulețele de la MacWorld de pe youtube.com a avut “oaul” lor (mai ales când mi-am dat seama de data lansării şi ce am găsit şi ştiu că era pe piața atunci din partea Microsoft de exemplu), dar în altă parte aflu că Macurile nu se mai prea cumpară în ultimul timp (am fost indus in erore de o ştire) şi acțiunile Apple cresc mai ales cu produsele ce vor fi lansate.. Am văzut câteva filmulețe pe youtube cum le-a crăpat MacBook Pro-ul după o săptâmănă de la cumpărare dar pe de altă parte lumea (inclusiv pe youtube) zice că Macurile cu CPU Intel Core 2 Duo rup totul, apare şi Adobe CS3 în primăvară făcut să meargă frumos mai ales pe Macurile noi şi multe altele care mă fac să încerc să îmi schimb până şi interfața sistemului de operare ca a Macului.. într-adevăr parcă îți vine să lingi ecranul :-) cel puțin în comparație cu Windows (am pus beta 2 de Vista dar nu a fost mare reacție şi îmi mânca resurse că nu am avut răbdare să caut driverele plăci.. mă rog avea de unde să mănânce dar mai vroiam să hrănesc şi alte aplicații flămânde.. să fie aşa şi cu Mac OSX? ..îmi vine să nu prea cred, dar defapt habar nu am).

Of-of..

3 thoughts on ““yurning for a simpler age of simply better ideas””

  1. Pe Mac nu prea ai probleme de gen “imi consuma resursele”, in general aplicatiile se comporta civilizat.

    De ce spui ca nu se mai cumpara macuri?

  2. Well, din înregistrarea unei emisiuni pe CNBC, pe lângă o vorbăraie despre iPhone, în conversație cu un “Apple insider” și fondatorul “Apple rumors” se menționează și că peste 90 % din PC-uri vândute în ultimul timp nu sunt Apple și tipu de la Apple rumors confirmă parcă căpăciuit, și, în altă înregistrare, pe graficul acțiunilor, deși acum iarăși crește, și celelalte mișcări de bine pe parcursul jumătății a doua a anului au fost mai mult odată cu lansarea iTV, acum iPhone..
    Nu știu, nu e așa de accesibil regional ca celelate sau nu știu de ce, eu mi-aș lua – următorul cu siguranță, dar nu știu mai multe deocamdată. E fain că e apreciat pe piața departamentelor de creație :-) nu știu de ce nu așa de mult și de restul. Oare pe piața educațională cum îs mai?

  3. Ba se pare că defapt le-a crescut procentul de vânzări și la Macuri cu 12 % în al treilea sfert al anului cum văd în raportul lor, my bad. Părea așa de căpăcit tipu le Apple rumors în intervu.. :-)

Comments are closed.