noul look!

Însfârşit m-am apucat să umblu prin aspectul blogului. Gata cu default theme de la Word Press. De acuma Adi-theme :) Firesc vor mai fi schimbări, mai am câte ceva de adăugat.

Apropo, dacă poate cineva să mă ajute să îmi pun două thumbnailuri cu ultimele poze de pe Flickr. Mersi.

Apropo2, cum pare? (până acum – sper să apuc să-l termin cât mai devreme.. măcar anul ăsta)

Cool, gata, am pus si pozele de pe flickr! ; ) mersi foarte mult Enciu! (totuşi o să îl mai modific câte puțin – bis apropo2)

7 thoughts on “noul look!”

  1. E o schimbare in bine, imi pare.
    Ce mi-ar placea mai mult ar fi ca cele doua foto de pe flickr sa fie sub “search”. Parerea mea :)

  2. Fain, fain! O mica observatie insa, mie imi placea mai mult ca tag line “emigrati in Iasi”. Spor!

  3. Mersi mult, și eu parcă mă simt mai fresh : )

    Da, era interesant așa, Marius.. dar vreme trece – vreme vine.. încă mă simt puțin ca un english man in New York, dar.. toate-s vechi și nouă-s toate .. sincer prefer să păstrez admosfera de acasă în gând și felul meu de a fi.. (deși nu sunt your average ardelean) defapt așa și fac și mărturisesc cu mâna pe inimă (cu un fundal de colindă ungurească și cu pletele în vânt deoarece mă dau pe hintă: mi-e dor de un kurtos colacz (sau cum se scrie – vă rog ACUM am nevoie de corectări) făcut așa cum îmi place mie, un pac-pac la un long-night în care să vă mai dea Monica head-shoturi la câte doi de-odată (e adevărat – s-a întâmplat, chiar dacă o singură dată) și să-mi taie ăia la patiserie orice pâine vreau eu în felii la același preț (mâncațiaș’ :) și mezelurile la fel, și încă altele care le mai adaug cum îmi mai vin.

Comments are closed.