parcul clădirilor desenate

Iată ce am mai găsit în plimbările mele spre noul serviciu. Inițial am observat o clădire pe care era desenat lanul de floarea soarelui şi, deoarece era în jurul unei uşi asemenea unui magazin, îmi imginam că acolo se vinde ulei. Observând şi paraşutistul din desen m-am oprit să-i fac o poză. Cum m-am întors puțin am observat desenul cel mai mare cu lebedele..

PS. Îmi pare rău de slaba calitatea pozelor – lipsa detaliilor.

desenat1.jpg

desen6.jpg

desenat2.jpg

desenat3.jpg

desenat4.jpg

desenat5.jpg

9 thoughts on “parcul clădirilor desenate”

  1. De unde anume sunt pozele astea? Prin ce cartier? Nu am stiut ca sunt cladiri asa de colorate in Iasi.

  2. Sunt în drum spre Tătărași cum urci din spatele căminelor. Acum aflu că au fost desenate de Asociația Vector, de aici din Iași, sub coordonarea unui tip, Matei Bejenaru, proiectul cică se numea “Cartier”. Cineva tomai mi-a spus.

    Dacă cumva, cineva de la Vector își plimbă ochii pe aici: mi-ar place să vă cunosc și eu (personal) să știu ce se mai întâmplă prin Iași, dintre ceea ce vă privește (sunt cel puțin un wannabe pentru implicare). Multumesc.

  3. super tare blocul cu floarea soarelui, parca-r fi un tablou. Si tipul ala care sare.. parca ar vrea sa aterizeze pe doamna aceia in varsta din fata lui

  4. Cartierul se cheama Oancea sau Dispecer, depinde cum preferati si e aproape de Ciurchi. E la doi pasi de mine.

    Aia cu floarea soarelui si parasutistul e cladirea unde imi platesc eu curentul :P si cand m-am dus acolo si am vazut ce au facut nebunii astia (o zic in gluma), m-am uimit foarte tare si in acelasi timp m-am si bucurat ca cineva a venit cu o idee asa de buna si mai ales asa de bine pusa in practica.

  5. Desenele fac parte din proiectul de cultura sociala cARTier prin care Vector isi propune sa schimbe ceva in viata monotona a oamenilor dintr-un cartier oarecum marginas(Tatarasi) – fara evenimente speciale, concerte sau mediatizare

    ce este si mai de laudat: proiectul este realizat integral de echipa Vector cu sprijinul sponsorilor sai

    O actiune mai mult decat laudabila zic eu

Comments are closed.